Utomhusyoga


Varje år flyttar Tallkrogens Yoga ut i sommarsolen, endast ett stenkast ifrån studion. Detta med tanken att låta precis alla ta del av vår härliga söndagsyoga, helt enkelt ett sätt att ge tillbaka till det community där vi har turen att få driva vår yogastudio.

Det som erbjuds är en dynamisk yogaklass som vänder sig till SAMTLIGA yogasugna; medlemmar som ickemedlemmar, förstagångenyogisar till rutinerade. Alla välkomnas att ta del av denna gratisklass i yoga.
Yep! Klassen kommer kostar inte en spänn, utan du väljer helt och hållet själv om du vill/har möjlighet att donera en slant på slutet.
Även då går alla eventuella donationer oavkortat tillbaka till vår fina studio, för att kunna göra vår lilla oas ännu mysigare till kommande termin.

Detta sommarflöde om 75min kommer leds vanligtvis av Jenna (även om vi ofta har en hel del gästlärare under sommarens gång:) och klassen är byggd för att passa ALLA nivåer.

Så, är du medlem och vill ha en superhärlig upplevelse, eller bara sugen på att pröva på en av Tallkrogens yogaklasser; så är du lika välkommen.

HUR
Vår fina studio ligger på Hägervägen 70 (baksidan av huset), där kommer vi att hålla dörren öppen ca 10min innan klasstart för dig som vill låna matta/filt att ta med ut.
Självklart kommer medlemmar i första hand, men givetvis bistår studion med lån av matta så långt lagret räcker. Så sväng förbi om du saknar en egen

VAR
Vi kommer hålla till på odlarängen ca 100m framför studion
IMG_0294

NÄR
Vi kickar igång söndag 17 Juni 15:00 och fortsätter Juli ut med undantag från regniga dagar.

BOKNING/BETALNING
Detta är som sagt en öppen klass och ingen bokning krävs. Ett absolut bästa tips är att picknicka under dagen (kanske med hela familjen om du har semester) och sedan hoppa på yogamattan lagom till eftermiddagssolen. Klassen är kostnadsfri och du donerar slantar eller kramar efter passet beroende på vad som passar din plånbok ❤

Så ta med er alla ni känner och förbered för sommarmagi