ÖPPET HUS – 16 JUNI

Lagom till årets härligaste årstid öppnar vi upp för ännu ett Öppet Hus med gratis Yoga och mingel hela dagen!

Här har du som aldrig yogat hos oss möjlighet att besöka vår fina shala, träffa oss instruktörer, samt välja och vraka bland våra kostnadsfria yogaklasser för ALLA nivåer som erbjuds under dagen.


ÖPPET HUS – schema

10.30 – 11.30 – Prova-på-yoga: Yoga för dig som är ny till Yoga, eller kanske rent utav aldrig provat förut.

12.00 – 13.00 Yin-Yang Klassen inleds med ett dynamiskt och fysiskt utmanande flöde och avslutas sedan med lugn och läkande yoga.

13.00 – 14.30 Mingel Här kör vi ett härligt sommarmingel där du bjuds på massor med godsaker från veganska Omnom, får shoppa medlemsskap med 10% rabatt (gäller ej kurser och medlemskap med månadsbetalningar) träffa oss instruktörer och dina medyogis 🙂

14.30 – 15.30 Kundalini Dance Yoga och skaka loss för närvaro och glädje

14.30-15.30 – 14.30 Sommarflow utomhus ( behöver ej bokas, läs info längst ner på sidan)

16.00 – 17.00 Flow Yoga Dynamiska och lekfull yoga

17.30-18.30 Yin Yoga Lugn och stillsam Yoga

19.00-20.00 Info-chat om höstens yogalärarutbildning på 200h. Passa på å ställ alla dina frågor här och träffa oss som leder utbildningen.


BOKA PASS PÅ ÖPPET HUS

1.
Har INTE medlemskap i nya systemet Wondr.
Välj först det kostnadsfria medlemskapet:

2.
Har nu (eller har redan) ett medlemskap i nya systemet Wondr:


Eftersom vi vill att ALLA som vill ska få yoga dagen till ära, och dagens inomhusklasser snart är fullbokade gör vi premiär för den årliga Utomhusyogan lite tidigare än vanligt!

Det som sker är en repris för från förgående år; en dynamisk yogaklass som vänder sig till SAMTLIGA yogasugna; medlemmar som ickemedlemmar, förstagångenyogisar till rutinerade. Alla välkomnas ni att ta del av denna gratisklass i yoga. Yep. Klassen kommer precis som våra inomhusklasser under dagen inte att kosta en spänn, utan du väljer helt och hållet själv om du vill/har möjlighet att donera en slant på slutet. 💕

Även då går alla eventuella donationer oavkortat tillbaka till vår fina studio, för att kunna göra vår lilla oas ännu mysigare till hösten. Precis som alla andra år med andra ord 🙂 🌞🍁


Detta sommarflöde om 60min kommer att ledas av Jenna och klassen är byggd för att passa ALLA nivåer.
Så, är du medlem och vill ha en superhärlig upplevelse, eller bara sugen på att prova på en av Tallkrogens yogaklasser; så är du lika välkommen.


HUR: Vår fina studio ligger på kaggeholmsvägen 12 i enskede. Där kommer du som vill kunna svänga förbi innan klasstart och låna en yogamatta om du saknar en egen. Observera att vi har ett begränsat antal yogamattor och att det förstås är toppen om du kan medta din egen.


VAR: Vi kommer hålla till på odlarängen ca 100m från studion.


NÄR: 16e juni kl 14.30-15.30. Därefter serveras fika i anslutning till studion då öppet hus pågår.


BOKNING/BETALNING: Detta är som sagt en öppen klass och ingen bokning krävs. Eftersom det finns möjlighet att fika i anslutning till studion rekommenderas picknickfilt att kunna sitta på. Observera att klassen ställs in vid dåligt väder.

Ta med er alla ni känner och förbered för sommarmagi ✨