GÅ KLASSER ONLINE

I samtliga av våra medlemsskap; klippkort som årskort ingår också vår virtuella shala och plattform för att yoga online hemifrån. Med andra ord har du alltid tillgång till att yoga med oss vart du än befinner dig.

Yoga via LIVESTREAM
Du kan när du bokar med något av våra medlemsskap (inklusive provapå erbjudandet) således välja i schema-menyn om du vill gå din klass hos oss på studion – eller praktisera hemma online. Väljer du det senare alternativet bokar du den önskade klassen – och får sedan ta del av den vart du än befinner dig via livestream med toppkvalite på både bild (full HD) och ljud (högupplösning av röst samt digitalt musikspår)

Såhär går du till väga:

Om du inte har ett medlemsskap/profil i vårt bokningssystem: välj och gör först ditt köp här: https://tallkrogensyoga.com/prova/

Följ anvisningarna i välkomstmailet som skickas ut: D.v.s ladda ner wondr-appen.

Bokning av klass sker sedan i appen, men uppe i högra hörnet växlar du nu istället till schemat som heter Livestreamade klasser. Bokning och avbokning kan göras fram till 60min innan klass, därefter checkas du in automatiskt (ditt pass är därmed förbrukat) och du får ett mail med en länk för att kunna delta online. Välj att delta via mobil, platta, dator eller dator kopplad till stor TV. Ingen app eller program krävs då streamen körs via din webbläsare. Vill du träna på studion växlar du bara tillbaka till ”ordinarie schema” i samma meny.

Att tänka på är att du kan behöva trycka på volymikonen och live-knappen, nere i vänster hörn, för att aktivera ljud och starta livestreamen (ifall det inte går igång av sig själv).

INTEGRITET
För alla våra yogis som praktiserar på studion framgår det alltid klart och tydligt om en klass streamas. Det finns gott om platser utanför  kameravinkeln då fokus är på instruktören och mattorna som ligger längst fram bredvid. Värt att känna till är också att upptagning av röst endast görs på instruktören via headset. Deltagarnas röster är näst intill obefintliga.

Vi understryker också att live-streamen är just live. Inget material sparas i efterhand. Skulle vi av någon anledning vilja spara en klass eller använda oss av material från en klass som streamats, kommer du som eventuellt syns på bild få ge ditt godkännande på plats.

YOGA ON DEMAND
Vill du istället yoga precis när det passar dig, så väljer du istället för live-stream fliken On Demand i schemamenyn. Där får du också välja vilken typ av klass du vill gå, samt vilken tid du önskar att gå din klass. En länk till din bokade klass skickas ut senast 20 minuter innan den tid du valt vid bokning.
Yoga On demand klasserna är förinspelade i Ultra HD-4K kvalitet och går precis som dem live-streamade klasserna att spela upp på valfri enhet.